A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Миколаївської селищної ради Сумського району Сумської області

Всеукраїнські шкільні ліги Миколаївська селищна ТГ

Пліч-о-пліч» в Улянівському ліцеї стартував загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч» в Улянівському ліцеї стартував загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.

14:18 19.01.2024

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги Миколаївська селищна ТГ

В рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» Миколаївський ліцей долучився до проведення спортивних змагань з футзалу. Діти з великим задоволенням взяли участь у І шкільному етапі проєкту! Змагання пройшли в дружній та спортивній атмосфері,тренування та підготовка до ІІ етапу триває.

17:02 17.01.2024

«Пліч-о-пліч» у Марківській гімназії  16 січня 2024 року стартував загальнонаціональний проєкт

У рамках Президентської  програми «Пліч-о-пліч» у Марківській гімназії  16 січня 2024 року стартував загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.      У межах проєкту  заплановано проведення спортивних змагань із п'яти видів спорту, які є найбільш популярними та доступними: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, футзал та черлідинг.      16 січня 2024 року проведено змагання  з волейболу між командами «Олімпік» та «Марківка-Сіті». Перемогу здобула команда дівчат «Марківка-Сіті». Також було проведено змагання між командами хлопців «Факел» та «Вікторія». Перемогла команда «Вікторія».

14:56 17.01.2024

В Тучненській гімназії 17.01.24 у рамках змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" відбулися змагання з баскетболу

В Тучненській гімназії 17.01.24 у рамках змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" відбулися змагання з баскетболу між хлопцями 2009 р.н. і молодші. Створена в змаганнях атмосфера спонукала дітей проявити себе в повній мірі та повірити у власні сили. Це дало змогу зміцнити здоров'я дітей, виховати в них почуття дружби та колективізму.

14:22 17.01.2024

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги Миколаївська селищна ТГ

В рамках ініціативи проєкту " Пліч-о-пліч " у Миколаївському ліцеї було проведено змагання з баскетболу, де учні 8- Б класу здобули перемогу. Дружня атмосфера та запал зробили змагання цікавими та драйвовими

16:56 10.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень